ANNONS

Så fixar du snabbt till kontorsplatsen

/

Så fixar du snabbt till arbetsplatsen.

Skärmavbild 2021-06-23 kl. 21.28.28

Kronprinsessan Mary vet hur en värdig kontorsplats ska se ut.

Godmorgon! Idag började lilla tösen i första klass. Jisses vad tiden gått fort. Nyss var jag ju mammaledig och snosade gosig babynacke?!

Åter på på kontoret efter en långledig sommar som varit fantastiskt härlig på många sätt. Är så tacksam att jag tog mig möjligheten att vara ledig och njuta av familj och vänner.

Hoppas ni också haft en skön ledighet och att ni känner er positiva inför höstterminen.

DSC3351pg

Tänkte på det här med att vi så gärna vill ha nystart i början av en ny säsong. Ett ställe vi befinner oss mycket på är ju jobbet. Kanske är det fortfarande i hemmet i dessa tider. Oavsett så är vikten av att ha det fint omkring sig även här något vi ofta glömmer, även om vi lägger nästan lägger lika mycket tid vaket tillstånd på jobbet om dagarna som hemma lediga.

Idag visar forskning att struktur och ordning på jobbet ökar effektiviteten.

Att göra det lite trevligt på sin arbetsplats är inte så svårt. Så idag tänkte jag ger er några av mina bästa tips!

  1. Rensa – låt bara det du jobbar med vara synligt. Skapar mappar och struktur. Det är a och o för att du ska finna arbetsro. Låt inga lösa papper ska oordning. Sätt dem i pärmar och sedan bakom dold förvaring.
  2. Unna dig en fin anteckningsbok, kalender, pärmar och boxar som håller ett samlat intryck. Det blir som dekorationen och sätter stilen på din arbetsplats. Välj gärna din favoritfärg eller den kulör du känner extra mycket för just nu. Ofta är det den du behöver för att skapa balans. Bookbinders Design har många fina, och min favorit.
  3. Unna dig en växt, en fin vas med en kvist i från naturen eller en bukett blommor.
  4. Tänd ett ljus som skapar eldelement och energi till din arbetsplats. Gärna med en uppiggande doft som rosmarin eller citron.

Nu önskar jag er en fin start på denna vecka! Nu hoppas vi på en fin höst med hälsa och välgång för alla.

Stor kram på er, nu kör vi!

Jannice

Bild: Scanpix

6

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00