ANNONS

Projekt Stockholm – tvättstuga

/

Tvättstuga makeover

IMG_1843-1

Vi har kommit till tvättstugan i mitt projekt i Stockholm. Tyvärr hittar jag inga bilder före. Men här nere var det gamla slitna vita luckor och en cementerad vägg bakom och en mängd synliga rör.

Där bytte vi ut inredningen mot nya fräscha luckor från Marbodal i kulören sand, satte ett draperi framför bergvärmepumpen och andra rör som inte är så roliga att se. Behöll golvet men valde luckor som gick ton i ton med det (bästa tipset för att inte byta ut allt) och la en matta på golvet som kan vara skönt att stå på då det inte var någon golvvärme.

IMG_1844-1

Vi valde en bänkskiva som gick ton i ton med helheten och som hade lite mönster i sig för att ge liv. Jag valde också att denna skulle få fortsätta upp över den cementerade väggen, vilket gjorde stor skillnad. Allt kändes på så sätt nytt och fräscht, och rummet betydligt lugnare och mer sammansatt.

IMG_1845

Vackra brukar till tvättmedel och annan fin förvaring, tvålar och rengöringsprodukter ger stämning till helheten.

IMG_1847

En växt i ett sådant här utrymme (finns inget ljus, köp en fejk) samt en bra högtalare att koppla telefonen till när man står och stryker är ett måste.

Ha en skön söndag!

Stor kram,

Jannice

Bilder: Jannice Wistrand, Add Simplicity

.

4

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00