ANNONS

Speglar och Feng Shui – detta bör du tänka på

/

Inred med speglar

Wessman 10

Jag får många frågar när det gäller speglar och Feng Shui. Så här kommer ytterligare några tips att tänka på!

• Tänk på att speglar, speglar det vackra, men de fördubblar också eventuell röra. Så placerar aldrig en spegel mittemot en rörig del i ditt hem. Bilden ovan är ett fint exempel på hur du kan jobba med speglar.

• Undvik att placera en spegel , så att du sitter eller ligger i den rusande energin som uppstår mellan spegeln och fönstret. Det är därför man ofta pratar om att man inte ska ha speglar i ett sovrum, för att det ger ytterligare energier till rummet.

• Undvik spegelvägg som ”skär itu” din kropp. En spegel bör vara hel.

• Undvik förvanskande speglar, som är gamla och som visar en icke korrekt bild av verkligheten.

• Speglar är en chihöjare av högsta rang. Har du redan mycket energier i ett rum, och svårt för att koppla av. Undvik då speglar på väggen.

Wessman 13

• Undvik att placera en spegel mitt framför ytterdörren när du kommer in i hallen. Det känns obehagligt att direkt möta sin spegelbild, samt att de så viktiga energierna från entrén kastas ut lika fort som de kom in. Energierna vill vi ska vandra vidare in i huset och leva kvar där. Bilden ovan är placerad perfekt!

Det var ytterligare tips kring speglar och hur man tänker inom Feng Shuin, med bilder från Hanna Wessmans fantastiska hem.

Ha nu en fin dag!

Kram på er,
Jannice

Bilder från Hanna Wessman

6

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00