ANNONS

Inlägget innehåller annonslänkar

Dekorationsföremål – stilbärarna i ett hem

/

Dekorationsföremålen i ditt hem är ofta stilbärarna. Alltså de som hjälper till att sätta stilen på din inredning.

T ex: En pelargon i zinkbalja tillsammans med en trasmatta på golvet, ger en känsla av lantlig stil. En Stig Lindberg kopp tillsammans med en Bumling lampa i ditt kök, ger en retrolook, osv.

Personligen tycker jag det är svårt att hitta fina dekorationsföremål ute i butiker. Ofta ärver man dem, eller hittar dem i lite udda inredningsbutiker, på auktioner, loppisar eller utomlands på sina resor.

Idag tänkte jag tipsa om några prisvärda dekorationsföremål i olika butiker.

101243

Zeva, lika fin ute som inne i cement. Jag har den själv! Passar såväl en klassisk modern stil som en romantisk, beroende på vad du sätter till. Du hittar den här, hos Mio, som nu kör 100 kr rabatt om du handlar för minst 400 kr.

En vitare och slätare variant som passar fint inne hittar du hos Jotex. (Jag har den också och är supernöjd med den).

Skärmavbild 2021-06-21 kl. 11.33.17

Cleopatrabysten finns hos Jotex. Denna i antikgrå, men finns även i svart.

92491

Ferus hästhuvud. Passar fint in i en klassisk stil. Herrgårdslik miljö. Vacker i ett fönster eller bokhylla. Finns här. Ytterligare en variant på hästhuvud finns på Jotex, här.

Namnlös

Vackra urnor i Artdeco stil. Placera dem på en bänk, eller som smart förvaring i köket. Fina som de är eller men en bukett i. Mönstret och den lilla guldranden tar oss tillbaka till 20/30-talet.  Finns att köpa på Mio.

Skärmavbild 2021-06-21 kl. 11.38.50

Korall är en vacker dekoration och lyfter den marina somriga känslan i ett hem. Passar fin som den är, men man kan också placera den på ett bokbord eller i en glaskupa i ett stilleben. Denna finns hos Jotex. En mindre variant finns här.

Skärmavbild 2021-06-21 kl. 11.42.00

Dansfigur i vacker sirligt utförande finns hos, Jotex. Perfekt i ett litet fönster som en fokuspunkt.

Skärmavbild 2021-06-21 kl. 11.47.13

Bokstöd eller som dekoration. Dessa figurer i 2-pack är supersnygga från Ellos. Passar perfekt i den moderna eller skandinaviska stilen.

Skärmavbild 2021-06-21 kl. 11.50.34

Ytterligare en läcker pryl till det moderna hemmet är HK Livings populära fot. Finns här.

Skärmavbild 2021-06-21 kl. 11.53.57

Urläcker dekorationspryl som ger rörelse i rummet. Finns hos Ellos.

Önskar er en fin start på veckan!

Kram Jannice

.

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00