ANNONS

Skolavslutning och tvåsamhet…

/

Inredningstips

endre2__mmcompress-normal__

Idag har barnen haft skolavslutning. Ett helt sommarlov framför sig. Vilken underbar känsla! Man kom ju ihåg när man var liten, det kändes oändligt. När man själv börjar titta i kalendern och ser aktiviteter nertecknade kan jag redan bli stressad. Men som min mamma sa, deras aktiviteter är ju deras härliga sommarlov, det de älskar att göra. Bara att gå hemma är inte det som bara räknas till att vara ledig, utan allt kul vi hittar på. Och precis så är det ju, det fick mig att se en annan syn på det hela. Var sak har sin tid och just nu är det deras, och jag älskar att kunna göra den till den bästa för dom. Samtidigt som de är iväg passar vi mammor på att göra något mysigt, ta en promenad, en loppisrunda, ett fik, avhandla viktiga samtal. Ja ni fattar. Ser så fram emot detta lov. Känner verkligen att jag behöver vara ledig efter denna intensiva vinter och vår.

Så, check på skolavslitning, och check på att ha fixat present till lärarna i år (nej även i år var det ingen av det manliga könet som gjorde det, haha), check för avslutningsmiddag och glassmys, och check på tårar som rullar ner för kinden när det sjöngs den blomstertid nu kommer och när alla elever på skolan tillsammans dansade en dans.

Inredningstips då? Självklart ska ni få ett.

Tvåsamhet har förmågan att strukturera upp saker och ting. Så har man mycket mönster i sin inredning eller mycket intryck. Placera exempelvis som i bilden ovan, två likadana lampor. Men det kan också vara fåtöljer, tavlor krukor.. ja ni förstår. Något som skapar symmetri och lugn för öga och hjärna.

Ha nu en fin tisdag och stor kram på er,
Jannice

Bild: Sköna hem

.

2

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00