ANNONS

Trevlig helg och idag kavlar jag upp en andra gång…

/

Det är en extra lycklig jag som önskar er en fin helg för idag tar jag min andra spruta och semestern börjar närma sig så smått!!!

Givetvis ödmjuk och medveten om hur prioriterad jag är att dels få ”förtur” av att vara i en riskgrupp men framförallt att bo i ett land där denna möjlighet erbjuds. Jag tar den givetvis för min egen skull, men också för laget, och för alla de som jag känner och som förlorat någon eller som dras med långa och segdragna komplikationer av Covid-19. För de som slitit i över ett år inom vården. För de som inte kan välja att ta den. För att jag litar på de som är experter!

Med den här buketten önskar jag er en trevlig helg! Må solen skina på er alla! Idag ska vi på student, men först lunch med Katarina som är i stan. Jisses så längesen vi sågs!

Kram Jannice

1

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00