ANNONS

Morsdag tips och betydelsen av ett fint sovrum…

/

Morsdag present tips!

Att njuta av vackra ting i vardagen är sådan lyx för mig. Mjukt och varmt om fötterna, siden mot hud. Värmer när det är kallt, är sval när det är varmt. Uppiggande doft för morgonen och avkopplande ljus att tända för kvällen. Lite ihopplock från Carpe diem som blivit mina egna favoriter, och som jag tänkte kunde vara bra tips på morsdag present!

Just nu efter en intensiv jobbperiod lägger jag ner lite extra tid på vårt sovrum. Rensar nattduksbord och annan förvaring. Gör mig av med sådant jag inte behöver. Att bara omge sig med saker som tilltalar en på ett positivt sätt och som inbjuder till avkoppling är a och o för att få en god natts sömn.

Jag vill skapa en lyxig oss för avkoppling, reflektion och njutning.

Ny matta, och lite svala mjuka toner tillsammans med krispiga lakan är min tanke, självklart får ni se när allt är på plats!

Nu ska jag förbereda en härlig megafrukost här! Världens bästa make och pappa fyller år, och det ska firas!

Kram på er,

Jannice

Bild: Jannice Wistrand, Add Simplicity

2

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00