ANNONS

Trädgården är vårfixad!

/

Nu är det. Den bästa tiden på året.

Ljuvliga maj! Trädgården är piffad och redo för vår och varma dagar. Just nu när jag har så mycket på jobb är det ljuvligt att sätta händerna i myllan och njuta av vår lilla men ack så härliga trädgård.

Vår café uteplats i närheten av köket används flitigt så här års. Ligger i lä, och värmer gott i solen.

Tips!

Lyft gärna ut fönstrets kulör på växter eller som här i en kruka. Ett enkelt sätt att binda ihop trädgården till en harmonisk helhet.

Igår monterade vi ett serveringsbord som blir ett perfekt komplement till vår matplats på terrassen! Hittade det på Jysk! Ovanpå en kruka med härliga kryddor.

Vårt stuprör i koppar kommer fint igen i krukan på bordet från Blomsterlandet.

Visst var det ett bra sidobord?!! Kommer vara till stor användning i sommar.

Nu är det bara att bättra på den svarta färgen på alla krukor och Buddha huvuden som skavts och förlorat lystern i vinter.

Önskar er en fin kommande vecka!

Kram på er,

Jannice

14

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@addsimplicity
© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00