ANNONS
PersonuppgifterCookies

Ordning i köket för god harmoni i hela hemmet

/

Åter igen är det fredag i denna fortsatt märkliga tid. Jag hoppas ni håller ihop där ute. Tar hänsyn och visar respekt för det våra myndigheter rekommenderar. Jag såg att siffrorna ser sämre ut igen och att folk börjar slappna av i många delar av landet. Kom igen nu. Lite till! Vi har det väldigt bra om vi jämför med många av mina läsare som skriver till mig från övriga Europa som tillbringat större delen inomhus i karantän under 1 års tid.

Tänkte bjuda på ett tips om hur du kan förbättra ditt hem med en relativt enkel insats under dessa oroliga tider. Ja den är inte jättesmidig men det är värt det. Och nu när det kanske inte riktigt vårat till sig ute igen, gör en vårstädning och städa ur och torka av skåpen och samtidigt rensa ut uddamuggar och sånt som du inte använder och som tar onödig plats i ditt kök.

Ja det låter som ett jättejobb, men gå upp lite tidigare (innan alla vaknar och ska ha sin uppmärksamhet i helgen), sätt klockan på 2 timmar. Jag lovar, är man effektiv och tävlar med klockan går det som en dans. Extra härligt blir det efteråt!

Skapa rena ytor på köksbänken och samla inspirerande ting på en bricka, så som havssalt, härliga oljor. Köp färska örter och trevliga växter. Grönska är nämligen a och o i ett kök om du ska inspireras till matlagning.

Satsa på en blomsterbukett på matsalsbordet, en riktig energihöjare!Att lägga lite extra tid på köket gör mycket för energierna i huset.

Det är här vi samlas, lagar mat, umgås och njuter tillsammans. Se till att ge detta rum lite extra kärlek i helgen, och jag lovar att du kommer känna resultatet redan nästa vecka då köket är husets hjärta och har en stor betydelse för hemmets välbefinnande!

Fin fredag, trevlig helg och ta hand om er därute!

Kram Jannice

Bilder från Sköna hem 1, 3 Ragnar OmarssonBild 2 Anna Nyblaues

7

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00