ANNONS

Grått och beige som kombination

/

Det var längesen jag bjöd på en dagens outfit här på bloggen. Ska bli bättre på det. Vet att ni är många som gillar. Ni som tycker om mina klädinlägg tipsar jag om min Instagram @addsimplicity där jag oftare visar mina kläder, tips och länkar till inköpsställen.

En av de frågor jag får mest när det gäller inredning. Kan man matcha grått med beige? Jag skulle vilja säga att man måååste matcha grått, vitt (och svart) med någon ton av beige eller brunt för att jorda och skapa en fin balans. När det kommer till kläder är det en av mina favoritkombinationer.

Outfit:

Hoodie – Röhnisch

Skjorta – Stenström

Kjol – Studio Stilista

Väska – Karl Lagerfeldt (Nu på 50%)

Sneakers – Björn Borg ( perfekta vita trotjänare)

Igår var vi i Höllviken och träffade äntligen efterlängtade och saknade vänner som var på besök. Det blev häng på stranden och lunchmat på Strandtugg. Barnen badade, vi åt gott, satt och pratade och jag fick en pratstund i värmande sanden med min allra bästa vän.

Önskar er en fin fredag och trevlig helg! Idag ska det visst regna så det blir tvättstugan med ljudbok i öronen (Feber – så spännande) pyssel med lilltösen, legobyggande med lillkillen och lite rensning tror jag bestämt!

Trevlig helg!

Kram Jannice

Bilder: Jannice Wistrand, Addsimplicity

Inlägget innehåller adlinks

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@addsimplicity
© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00