ANNONS

Att investera i sig själv i höst…

/

Tryst Stockholm träningskläder och mysplagg

IMG_0557-3

Har ni som jag, när man kommit hem från en jobbdag tagit på er en sliten mysbyxa och lite ihopplock för att göra det hela komfortabelt, och så känns allt på det hela taget, ovärdigt. Jag brukar tipsa om när jag föreläser att investera i en härlig mysdress som man byter om till när man kommer hem till jobbet. Lägger dagens energier åt sidan och mentalt ställer in sig på ledighet och avkoppling. Innan jag hittade ett mys-kit som jag trivdes i kunde jag komma på mig själv att jag stod och diskade i kostym i köket. Haha…

MEN hörni ! Kolla in denna sköna skapelse från Tryst Stockholm (adlink). I ljuvligt classy beige (finns även i en underbar åskblå ton) Perfekta byxorna raka med fickor, och fina tröjan som är lagom ledig men ändå klädd. Har även köpt ett par shorts till för att kunna variera.

IMG_0558-4

Visst är det fint? Ett måndagstips från mig till er som känner att ni vill investera i er själva i höst. En skön och fin mysdress räcker, bara att tvätta mellan gångerna. Det finns en något befriande tycker jag att bara ha en fin uppsättning av någonting, istället för 5 slit och släng som man ändå inte känner sig fin i.

Själv fick jag nys om sidan av en vän! Tryst Stockholm heter företaget och jag klickade hem även några träningskläder till tennisen. Tightsen är gudomligt sköna! Inget för de som älskar färgglada träningskläder. Men för mig som gillar basfärger och hållbara kombinationer, känns kollektionen helt rätt.

Med detta lilla tips önskar jag er en fin start på veckan.

Stor kram, Jannice

Bilder: Jannice Wistrand, Add Simplicity Inlägget innehåller adlinks för Tryst

.

.

8

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00