ANNONS

Svar på frågor om mina väggkulörer…

/

Svar på väggkulörer och make up.

Grå sky

sh-nr-9-allrum-bord

Kulören i vårt allrum!En neutral grå kulör, grå sky, min favoritgrå! Ncs s 2500-n. Perfekt färgton och skiftning!

Simplicity Greige

IMG_0729-2

Färgen i min Studio 51, som så många frågar om. Min egna kulör Simplicity Greige som finns på Nordsjö. Det är samma kulör som vi har i vårt sovrum. Det är faktiskt där jag blandade till den första gången, för hand, tills jag blev nöjd.

sovrum-addsimplicity-kulocc88r-simplicity-greige-nordsjocc88

Reflections by Add Simplicity

Förra året kom min 2:a kulör ut för Nordsjö. Den heter Reflections by Add Simplicity. Har lite mer rött i sig. Liiite kallare än Simplicity Greige och mer grått i sig. Den har vi i vår hall här hemma. Love it!

Simplicity för Kalklitir

IMG_0212

Bakom väggen i vårt tv-rum har jag färgen Simplicity för Kalklitir. En kulör jag tog fram 2014 när kalkfärg fick sin ”hipe”, men tonen är vacker och jag gillar den. Drar åt dammig lilagrå. Min färg i inredning i alla lägen. Om man vill ha en ”vanlig färg” är den närmaste isf min Reflections by Add Simplicity.

Nordsjö Light and Space

img_0167

När det kommer till vitt ska den enligt mig var viiiit. Inga Stockholmsvitt eller liknande med varma nikotingula toner, som lätt kan se ofräscha ut. Värmen adderar jag med belysning, textilier etc. Jag målar alltid med Nordsjös Light and Space. Favorit! Den reflekterar ljuset upp till 40% vilket gör att rummet upplevs större och luftigare. Perfekt i små utrymmen, trapphus, hallar…

Färgen jag väljer oavsett mina kulörer ovan är Nordsjös Ambiance Xtramatt. Otroligt fin, matt nyans som ger den där harmoniska sidenlen känslan på rummet.

Hoppas ni fått svar på era frågor om mina väggfärger.

Önskar er en trevlig helg! Vår ska gå i festens tecken för imorgon smäller det! Pappa och min bror fyller jämna! Jihoooo!!

Kram på er, Jannice

Bilder: Jannice Wistrand, Add Simplicity Från tidigare samarbete med Nordsjö/Kalklitir

.

.

23

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00