ANNONS
PersonuppgifterCookies

Maxad julinspiration på Norrvikens trädgårdar

/

Jul advent på Norrvikens trädgårdar

I tisdags åkte jag, Anna och Susann till Norrvikens Trädgårdar. Ulrika på Plodder hade bjudit in oss och ett gäng härliga bloggare för maxad julinspiration, och det vill jag lova, det fick vi. Vilken dag det blev. Jag fullkomligt älskar det här stället, personerna som arbetar där och ägarna som bara gör denna plats bara bättre och bättre.

Vi började med fika och en härlig historielektion om Rudolf Albin, grundaren av Norrvikens trädgårdar. Mycket intressant historia.

Därefter fick vi träffa Norrvikens grymma florister, som hjälpte oss binda de maffigaste julbuketter man kan tänka sig. Så här blev min. Pryder numera vårt allrumsbord här hemma.

Sedan fick vi den ljuvligaste av luncher. Lika vacker som god. Magiskt…

Innan dagen var slut fick vi lära oss göra enkelt, men makalöst gott julgodis (recept kommer).

Här har ni ett riktigt fint adventstips till trädgården, eller inomhus. Leta fram ett stort fat. Fyll det med kuddmoss, addera några tallkvistar och kottar och dekorera med en ljusslinga. Lätt som en plätt och så makalöst vackert.

Eller varför inte bara kuddmossa och en ljusslinga?

Tips på utflyktsmål – Missa inte Norrvikens julbord under hela december månad och den 9-10 dec är det barnens jul där de kan få träffa tomten och lämna sin önskelista, disneyfigurer som Elsa i Frost strövar runt i trädgården, rundvandring med sagoberättare, dans runt granen, pyssel, varm choklad med grädde.. ja det kommer finnas allt för att maximera julkänslan.

Nej nu ska jag snart köra min sista kurs för i år, men först en härlig hotellfrukost!

Kram på er, Jannice

Bilder: Jannice Wistrand, Add Simplicity

.

.

12

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@addsimplicity
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00