ANNONS

Add Simplicity – här hittar du alla mina öppna föreläsningar i höst

/

Add Simplicity’s öppna föreläsningar i höst.

Jannice Wistrand, Addsimplicity

Jannice Wistrand, Add Simplicity – Fotograf Lars Jansson

Nu har jag uppdaterat mina öppna föreläsningar för hösten och sammanställt de framträdanden som är öppna och som går att anmäla sig till.

Bomässan Vallastaden Linköping

När: 23 september 10.30 Föreläsning – Värdigt blir hållbart (Jannice Wistrand) 15.30 Livepodd med Stilsnack (Jannice Wistrand/Katarina Althin) Stora scenen Bomässan Vallastaden Linköping

Kalmar Slott

När: 4 oktober,  kl 19-21 Var: Kalmar Slott Titel: Värdigt blir hållbart! I föreläsningen Värdigt blir hållbart berättar Jannice mer om hur vi kan påverka vår vardag med ett harmoniskt inrett hem. Idag utsätts vi för mer intryck än någonsin. Något som stressar våra liv och hjärnor. Att skapa ett rofyllt boende där man kan samla energi och finna lugn, har aldrig varit så aktuellt. Våra hem är en spegelbild av oss, så hur respekterar och förvaltar vi oss själva och våra hem? Vad innebär det att leva värdigt och hållbart? Med färg, form, material och möblering kan vi påverka vår vardag och med Feng Shuins verktyg skapa förutsättningar för ett harmoniskt hem där välbefinnande står i fokus, snarare än jakten på ett lyckat stilleben och likes.

Majas Cottage

När: 12 okt kl 18 Var: Lorensdal, Vellinge. Titel: Årets Rosa Event bjuder in till en inspirerande föreläsning medInredaren & Bloggaren Jannice Wistrand från Add Simplicity– Årets inredningsblogg 2017!

Vi får ta del av hennes resa med att byta yrkeskarriär och satsa på sin passion och hur det utvecklats till att hon idag är hyllad inredare och bloggare med prestigepriset från ELLE som Årets Inredningsblogg!

Jannice bjuder även på en inspirerande föreläsning om att inreda för  sitt välbefinnande med Feng Shui.

House of Palladium När: 16:e okt kl 18.30-20.30 Var: Lund Titel: Inred för välbefinnande

Ikea Örebro (SLUTSÅLD) När: 17:e oktober, kl 18 Var: Ikea Örebro Titel: Skapa välbefinnande med Feng Shui

Varberg Asia Spa När: 28:e okt kl 16-17 Var: Asia Spa Varberg Titel: Rensa i röran- Skapa ordning med Feng Shui! Vem har inte tänkt, det där kan vara bra att ha? Handen på hjärtat, hur ofta har det varit bra att ha? Att göra sig  själv en stor tjänst genom att skoningslöst släppa alla saker som man inte tycker om och som man inte behöver ger ett lättat sinne och skapar positiva energier och möjligheter.  Grundläggande orsaken till oordning idag är att prylarna i vårt hem äger oss, inte vi dem. Jannice kommer hjälpa dig skapa den ordning du drömt om. Ge tips på hur du kommer igång att börja rensa, samt ge förslag på smart förvaring och hur du fortsätter hålla en god ordning i ditt hem!

Nordsjö Idé och Design i Halmstad

När: 16:e nov kl 18 Var: Halmstad Titel: Skapa välbefinnande med Feng Shui

Hoppas vi ses i höst!

Kram på er, Jannice

6

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00