ANNONS
PersonuppgifterCookies

7 tips att tänka på när du ska inreda din matplats

/

matbord och stolar inredingsinspiration

Earth color

Så himla fin inspiration! Passande bild i dessa dagar när Årets kulör 2018, Heart Wood släppts, liknar den på väggarna här. Men jag tänker främst  på kombinationen mellan matbordet och val av kulör på stolarna i denna bild. Så vackert!

7 bästa tipsen när du inreder din matplats! • Att måla olika stolar i samma kulör gör att du binder samman möblemanget till en helhet. • Oftast tycker jag det blir bäst om bordet och stolarna inte håller samma färg/träslag. •  Ett träbord ger ett lugnare intryck än ett vitt. •  Runda bord ger bättre samtal. • Välj en stol som är skön att sitta länge i. Det finns inget härligare än att äta långa middagar och samtidigt underhållas av inspirerande samtal med nära och kära. • Lyft in stolens kulör på porslinet. Allt känns då ”put together” och harmoniskt. •  Pricken över i är taklampan och mattan. Se till att den sätter stilen för vad du vill att matplatsen ska förmedla och håller om platsen på ett skönt sätt.

Så fixar du stilen!

Skärmavbild 2017-09-13 kl. 11.42.28

Vaxat träbord med ljust gröna trästolar till ett bra pris. Den maffiga lampan sätter stilen och ni hittar den på Ellos. Korgen är perfekt att gömma leksaker i eller som förvaring till varma sköna plädar, den finns här. Ljusstake till bordet, Mirar från Ellos. Kuddfodral för 99 kr som fint tar upp stolarnas färg. Matta på golvet i ljusgråa toner. Porslin i olika delar, här 2-pack skålar. Kulören på väggarna, Nordsjös Årets kulör 2018, Heart Wood.

Önskar er en fin dag!

Kram Jannice

Bild: Earth color Inlägget innehåller Adlinks.

.

.

12

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@addsimplicity
© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00