ANNONS

Ett personligt, bekymmerslöst och alldeles underbart hem

/

Smakfullt och personligt

oscar clothilde kokssoffa-768x958

Lördag och vi börjar den personligt, bekymmerslöst och avslappnat med härliga hemma-hos bilder från grundarna av en av mina favoritbutiker Oscar Clothilde’s hem.

Som inredare tycker jag det är så sköööönt att få se ett hem som det INTE känns som man sett för 1000 gången. Samma vaser, samma ljusstakar, samma kulörer, samma snittblommor… Här bjuds på något unikt, avslappnat och så inspirerande.

oscar clothilde kok-3

Oavsett vad man tycker om stilen tror jag vi alla bör kika både en och två gånger på det här hemmet och ta del av den sköna avslappnade tankesättet kring inredning Jim och Alexander har. Ja det är faktiskt så att man kan göra precis vad man vill i sin inredning. Det är du som bestämmer vad som är vackert för dig. Och det är du som ska bo i ditt hem och ingen annan.

oscar clothilde vardagsrum-2

Just nu söker jag med ljus och lykta efter härligt inspirerande människor och hem som dessa. Som vågar ställa tre lampor på rad. Som vågar blanda blommig tapet med mönstrade material och tyger. Som vågar sätta en kråka på hyllan även om ingen vågat göra det förut. OCH som ändå lyckas få till en harmonisk helhet.

oscar clothilde sallskapsrum

Så vackert, mjukt, varsamt och dekorativt på samma gång. Märk hur mycket man jobbat med tvåsamheten (som jag syftade på igår) för att skapa lugn till helheten och de många dekorativa föremålen.

oscar clothilde mops-768x783

Den vita, grå och bruna färgskalan ger en skön och lugn bas att utgå ifrån och binder också samman rummen till en harmonisk helhet.

En superstart på en lördag om ni frågar mig! Hoppas ni får en fortsatt fin dag!

Kram Jannice

Bilder: Sköna hem, foto Pernilla Hed.

.

.

8

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@addsimplicity
© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00