ANNONS
PersonuppgifterCookies

Modernt timmerhus i ”beachhousestil”

/

Timmerhus beach house

Idag tänkte jag hylla en kvinna som heter Johanna som jag fick nys om via ett mejl (och nej inget sponsrat inlägg bara ren kärlek) som har startat ett ekologiskt timmerdesigns-företag i Kalix i Norrland och nu är pilotprojektet ”beach house” klart efter extremt hårt slit i två år med mycket skeptism där en ung tjej gått in i en väldigt mansdominerad byggbransch. Heja dig Johanna säger jag!

De timrar huset för hand med gamla hantverksmetoder, men i modern tappning.

En dag ska jag ha en stor veranda med en gungsoffa! Så vackert och rofyllt.

Här

hittar ni fler bilder, och än en gång heja dig Johanna som vågat följa dina drömmar och trott på din egna förmåga och lyckades! Ni som är sugna på att veta mer om detta projekt eller som är intresserad av att bygga ett timmerhus kan gå in här på

Timmerdesign

.

Hoppas detta kan inspirera andra till att våga ta steget och följa ert hjärta!

Kram på er och ha en fantastisk lördag!

Jannice

Bilder: Husman Hagberg 

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00