ANNONS

Påskpynta med glamour och elegans

/

Påsk pynt av det eleganta slaget

påskris med elegant touch

Nästa vecka är det ju redan påsk! Det finns ju en hel del pynt där ute på marknaden, men jag känner att jag tar kommandot över det lite mer eleganta påskpyntet, för inom det andra området, färgglatt och lekfullt finns det redan en uppsjö att välja mellan.

påskris ägg elegant

Mitt bästa tips när det kommer till påskpynt är att välja toner som redan finns i ditt hem. Nu finns det exempelvis en uppsjö med vackra fjädrar till påskriset i lite mer dämpade toner!

påsk glamour easter

Glittriga ägg gör du enkelt genom att pensla på lite lim och sedan doppa halva ägget i glitter(finns exempelvis hos Panduro).

påskägg elegant touch

Avancerat men har man tid, tålamod och pysslarnerver så går det ju att måla vackra mönster med silver, guld och andra sobra toner.

påskris ägg på rad

Varför inte hänga en kvist i taket och låt det bli ett vackert blickfång i rummet? Eller en krans ovanför matbordet?

påskägg mobil
påskris blandat

Blanda gärna ägg och hängande fjädrar. Fina hittar ägg hittar du här, här och här. Vackra porslinsfjädrar med guld, här. Och varför inte fynda guldpynt som fungerar lika bra på påsken som på nyår och jul. Bra pris och du hittar dem här (i texten förekommer Adlinks).

påskris med stil

Bloomingville har mycket fint påskpynt. Blanda upp det grafiska med guld och du får genast ett mer elegant uttryck.

påskris hare
duk ellos addsimplicity påsk

Är det någon gång på året du kan satsa på annan duk än vit är det till påsk. Och om du förmodan ändå vill börja med att investera säkert, satsa på en basfärg och låt pyntet sätta tonen. Ellos har många fina i olika färger, storlekar och till bra pris. Du hittar dem här.

påskägg

Slutligen att marmorera ägg och förvara dem i ett äggtråg blir ett fint pynt i sig, som också fungerar som förvaring och dukning till bordet. Hur du gör finns det många tips på. Kika in hos min bloggkollega Helena Lyth, hon har många bra tips hur du får till olika färger. Dessa föll mig i smaken.

Påskägg pastell

Hoppas ni fick lite inspiration till att påskpynta där hemma till helgen. Vi har barn här hemma, så självklart kommer det både bli barnens pynt och lite sobrare pynt för mamsen. Jag brukar låta barnen gå all in i sina rum och i köket, så får jag dekorera ”lite mer elegant” till matsalen och vardagsrummen. Bra mix! För mig är det viktigt att skapa traditioner, och att förmedla vidare känslan till barnen att man respekterar, förvaltar och pysslar om sitt hem, för då pysslar man omedvetet om sig själv och sin familj.

Har du inte fått tillräckligt med inspiration, här har du några köptips med gul(d)kant från min shop! För såväl det dukade bordet, påskägget eller inredningen. För du vet väl att jag blivit med Shop?

°°°°°°°

I min shop betalar du säkert med Klarna och du väljer själv om du vill ha faktura eller betala direkt, och kan självklart skicka tillbaka varan om du inte nöjd. Oavsett vad du handlar, kommer allt på samma köp, även om leveranserna kan komma i olika paket. Vid frågor mejla support@tipser.com eller ring kundtjänst 08-410 344 60. 

°°°°°°°

Så fixar du stilen:

add-simplicity-shopping-svart

Påsk

Fin onsdag till er alla!

Kram Jannice

Bilder: Pinterest

.

.

8

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00