ANNONS
PersonuppgifterCookies

Villa Dalarö – tapetkärlek och fantastiska bilder utlovas

/

När jag föreläste på Nordsjös leverantörsmässa tidigare i vintras fick jag möjligheten att titta på kollektionen Villa Dalarö från Sandbergs tapeter. En fantastisk kollektion, där duktiga stylisten och bloggaren Mari Strenghielm har samarbetat med tapetföretaget, fått sitt hus tapetserat med dessa underbara tapeter och sedan har hon stylat och layoutat kollektionsboken.

En makalöst vacker kollektion!

Inte en gnutta mer snö nu säger jag, det är ju det HÄR som är livet på en pinne! Jag tänker sommar, semester, barndom, Madicken, ljus, frihet, enkelhet, harmoni…

Platsbyggd bokhylla i samma färgskala som väggar, lister och dörrfog. Nice och ett hett tips till dig som vill maxa förvaringen och göra den till en del av rummet!

Grågrön färgskala. Finns det något vackrare och snällare för själen? Tror bannemej inte det det…

Lovely!

Tapetkollektionen finns i butik från och med den 15:e mars, och jag skulle kunna tänka mig varenda en. Först måste jag bara hitta mig en stuga i skärgården. Haha..

Önskar er en fin tisdag!

Kram Jannice

.

.

3

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00