ANNONS
PersonuppgifterCookies

Jag föreläser på vårens Formex mässa i januari

/

Min nya utmaning – Jag föreläser på Formex i januari! Det ska bli superkul! Mitt föredrag kan du lyssna till på onsdag, torsdag och fredag den 18-20 januari. Och min föreläsning kommer handla om:

Idag utsätts vi för mer intryck än någonsin. Något som stressar våra liv och hjärnor. Att skapa ett harmoniskt boende där man kan samla energi och finna lugn, har aldrig varit så aktuellt. Våra hem är en spegelbild av oss, så respekterar och förvaltar vi oss själva och våra hem? Vad innebär det att leva värdigt och hållbart? Med färg, form, material och möblering kan vi påverka vår vardag och med Feng Shuins verktyg skapar du förutsättningar för ett harmoniskt hem där välbefinnande står i fokus, snarare än jakten på ett lyckat stilleben och likes.

                                                          Jannice Wistrand

°°°°°°°

Nyfiken på vårens trendtema på inredningsmässan Formex?

NORDIC SPACE

Som präglas av ett öppet sinne utan ängslighet. Det är inkluderande snarare än exkluderande. Här finns det utrymme för de expressionistiska uttrycken. Det konstnärliga tar plats i våra hem.

Kanske ses vi på Formex?

Fin måndag till er alla… idag väntar filminspelning här hemma. JM Bostäder och produktionsbolaget Baluba kommer hit och ska göra en kortfilm om mig och mitt hem! Resultatet får ni se bara om någon vecka!

Kram och fin start på denna JUL-vecka!

Jannice

.

.

7

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00