ANNONS
PersonuppgifterCookies

Feng Shui Skola 13 – så inreder du ditt hem med speglar

/

Bild 1 & 2: Add Simplicity

Idag har vi kommit till det här med speglar i inredningen i vår Feng Shui Skola. Jag fått uppfattningen att många oroar sig väldigt för speglar då de har hört en massa om just Feng Shui och synen på speglar. Jag vill idag avdramatisera detta och konkretisera det så gott det går.

° Speglar förstorar och fördubblar. Därför placera en spegel mot något vackert! I ett stöket rum, blir det bara mer oroligt.

° Ju större spegel, desto större energi skapas, vilket kan vara kanon i de lägen du har små fönster och vill få in energi och chihöjare i ett rum.

.

.

Lär dig inreda med feng shui

  • Följ med hem till Jannice Wistrand, feng shui-expert och Årets inredningsbloggare!
  • I en unik onlinekurs lär hon dig allt om hur du skapar harmoni, balans och energi i ditt hem enligt den 3000 år gamla läran
  • 30 avsnitt för alla dina rum om chi, kraftposition, de fem elementen, färglära, yin & yang och mycket mer!
  • Och: Visste du att feng shui fungerar på alla inredningsstilar? Det är ett tänk som alla kan använda i sitt hem, oavsett tycke och smak!

JAG VILL VARA MED!

.

.

15

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00