ANNONS
PersonuppgifterCookies

Ordning hemma

/

.

Visste du att vi tillbringar 15 dagar per år att leta efter saker som vi slarvat bort eller att 80 procent av våra saker står oanvända? Vi lever i ett överflöd av prylar och ofta köper vi sådant vi redan har bara för att vi saknar koll på vad vi äger.

Det här måste få ett slut tycker Brita Hahne, en av Sveriges första och främsta ordningsexperter. Därför har hon gett ut handboken ”Ordning Hemma – smarta tips för en enklare vardag” där hon guidar dig steg för steg till ett enklare liv. Nu har du faktiskt chansen att tävla om en bok på min instagram @addsimplicity

Brita är övertygad om att färre saker leder till mer tid, lycka och solidaritet. I boken lär hon dig rensa ut och bara behålla det du behöver och har glädje av att äga. Du får också råd och tips om hur du organiserar hemmets alla rum och planerar en flytt. Något jag och läran om Feng Shui också vurmar för. 

SÅ…..om 10 dagar börjar hennes Utmaning – ordning hemma på 30 dagar.

Behöver du hjälp att skapa ordning hemma? Då är det här utmaningen för dig! Varje dag i september får du som deltagare tillgång till en film där Brita ger dig en enkel uppgift och delar med sig av sina – smarta tips för en enklare vardag. Och jag kommer faktiskt också vara med i några videoavsnitt, så jag hoppas ni anmäler er. Utmaningen är kostnadsfri och du anmäler dig här.

Kika in  på min instagram nu!

Ses lite senare,

Kram Jannice

.

.

6

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00