ANNONS
PersonuppgifterCookies

Mot fashionweek i Köpenhamn – unikt samarbete mellan Dyberg Kern & Fyrklövern

/

Idag hoppar jag på tåget mot Köpenhamn och Fashionweek. Jag har blivit inbjuden till Dyberg Kerns unika samarbete med Fyrklövern där de lanserar en helt ny servis med inspiration från Great Gatsby och 20-talet. Hur mycket gilla på det då? Servisen heter passande nog Diamond och består av porslin, glas och bestick.

Ljuslyktor, skålar, vaser och kuverttallrikar är målade  i 18 Karat guld, och känslan är exklusiv och andas lyx.

Gitte Dyrberg och Henning Kern är mest kända för sina smycken och har alltid haft en dröm om att få smycka det dukade bordet.

Tallrikarna och skålarna i Diamond Grey Collection efterliknar diamantens fascinerande ljusskiftningar med dess pärlemorskimrande mönster i sobra grå toner och med detaljer i äkta guld.

Glaskollektionen Diamond Crystal Collection ger en känsla av elegans och flärd och innefattar exempelvis en champagnekupa som är något alldeles extra. Tycker det ser riktigt bra ut so far!

Jag har stora förväntningar på att få klämma, känna, vända och vrida på denna servis, samt att få inspireras av Köpenhamn med Daniella.

Ni hänger så klart med, bäst gör ni det på min instagram @addsimplicity

Vi ses!

Kram Jannice

Finns att beställa från och med 10:e augusti hos Fyrklövern.

.

.

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00