ANNONS

Himla + Sköna hem

/

Ni har väl inte missat att Himla och Sköna Hem  ingått samarbete och presenterar en textilkollektion som heter Himla by Sköna Hem.

Om Sköna Hems kollektion för Himla:

”Mönstren med blommor, ränder och melerat är den stora skillnaden mot vårt övriga sortiment, och det är mönster som går fint att kombinera” säger Annica Högström, vd och kreativ chef på Himla.

Sköna Hems inredare tog sig an uppdraget med utgångspunkten: Vad saknar vi på marknaden?”Svaren ledde oss till modevärlden som vi nu för in i hemmet, klassiska skjortmönster inspirerade till ränderna, sommarklänningar till blomstermönstret, ett läderflätat skärp till servettringarna…” berättar Marie Wärme, inredare på Sköna hem.

Kollektionen som enligt mig andas lantlig charm innehåller textil för det dukade bordet (dukar, löpare, servetter), för vardagsrummet (plädar och kuddar) samt sänglinne till sovrummet, med priser mellan 119 och 1 990 kr. Kollektionen Himla by Sköna hem kommer att kunna köpas hos Himlas återförsäljare och i Sköna hems webshop från och med v 8.

Börjar ni som jag längta lite efter våren…

Fin lördag till er alla!

Kram Jannice

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00