ANNONS
PersonuppgifterCookies

Mot The Lodge

/

Idag bär det iväg på bloggkonferens med de här sköna bönorna. Vi brukar träffas månatligen för att byta erfarenheter och pusha varandra till nya mål och resultat. Bilden ovan tog vi när vi var på Mallorca och den tar verkligen fram positiva känslor i mig. En underbar resa som vi sent kommer att glömma.

Alla är vi utbildade inredarare. Alla har vi vårt egna företag. Alla bloggar vi. Alla har vi helt olika stilar. Nyfiken på vilka dessa damer är? Nedan har ni en mer ingående uppdaterad presentation av oss! Vi börjar längst upp från vänster till höger.

Så snart bär det alltså iväg till ett Blogg Getaway Less Ordinary, nämligen till The Lodge! Vi ska njuta av naturen, stillheten, maten, härliga behandlingar och promenader. Ett lyxigt ”gömställe” där vi ska inspirera varandra till nya idéer och mål. Ska bli underbart roligt, allra helst då detta är första gången vi ses tillsammans efter sommaren.

Här har ni alltså en kortare presentation av oss alla, och kanske tips på fler bloggar för er att följa?

Susann Larsson, Purple Area (instagram @purplearea1

Susann! Sköna bönan i gänget som älskar minimalism. Rak och ärlig! Hon bor med sin man och 2 pojkar i ett nybyggt hus som vi kunnat se i tidningen Residence. Hon frilansar, har precis inrett restaurangen Slaktaren i Lomma och har en underbar trädgård. Rolig utan att veta om det och snäll som få.

Anna Hansson, Anna Inreder (instagram @annainreder)

Anna! Mamman i gänget som alltid är omtänksam, har plåster, mellanmål och annat behövligt i sin väska. Hon bor i ett gammalt soldattorp med make och tonåringar (kille och tjej), men till hösten blir det flytt till drömboendet. En lägenhet i innerstan i Malmö. Stilen är lantlig i huset, men hennes nya projekt och flytten, lutar åt mer klädd inredning, där antika vackra föremål får möta mustiga toner och moderna linjer. Anna jobbar några dagar i veckan på Slättarpsgård samt med inredningskonsultationer runt om i Skåne.

Sofie Börjesson, Room by Sofie (instagram @roombysofie)

Sofie! Färgsprakande Sofie! Glad, alltid på g och med energi för oss alla. Hon bor med sina 2 flickor och make i en 20-talsvilla i Lund. Familjen har nyligen blivit med stuga i Blekinge, mer om detta och renoveringen av detta hus kommer vi ser mer av i hennes blogg kan jag tro. Hon är en fena på homestaging, men gör även inredningskonsultationer. Hennes stil är modern med härliga färginslag, och med några år i Danmark har hon koll på designklasser, såväl som på det danska språket.

Daniella Witte, Daniella Witte (instagram @daniellawitte)Daniella! Naturbönan i gänget med konstnärlig ådra, eftertänksam och stilsäker som få. Jobbar i neutral färgskala med mycket växtlighet. Har precis blivit rekryterad till Elle Decoration där hon driver sin blogg. Mjuk och med sitt lugna sätt, har hon god inverkan på oss andra. Hon har sin egna webbutik Inreda Utreda, som även finns på gården där hon bor med sina två pojkar och man. Daniellas boende är en dröm och hon har lyckats med konststycket att bygga en pool utan att det ser tacky ut.

Makalöst smakfullt och jag skulle kunna ta över gården vilken dag som helst. Arbetar som stylist och fotograf och vi ser ständigt hennes jobb i tidningar.

Jannice Wistrand, Simplicity (instgram @addsimplicity)

Och så jag då, som ni nog känner till vid det här laget. Frågade faktiskt tjejerna vem jag är i gänget och jag är tydligen inspiratören, och den ”makalöst roliga” (inte dålig komplimang, karriärsbyte kanske??) som ser till att det skrattas. Jag är efter dem när det gäller att ta för sig, ta betalt, hålla sin grafiska profil och vara affärsmässig!! Bor med min man, mina barn Charlie och Celine, samt katten Bosse i ett 1700-tals hus och stilen är en korsning mellan klädd hotellstil, harmoniska färgval med en gnutta av lyxig artdeco. Det är iaf det jag önskar. Just nu är jag mammaledig men figuerar både som föreläsare, i tv och i inredningsreportage under hösten.

Japp där har ni oss! Det är vi 5 som träffas för att utbyta kunskaper, skratta och ibland gråta en skvätt och göra jobb tillsammans. Tjejer som är ovärderligt viktiga när man är egenföretagare. Love you girls!

Hoppas ni hänger med oss under dessa dagar! Adresserna ser ni ju ovan!

Fin dag till er alla!

Kram Jannice

4

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00