ANNONS
PersonuppgifterCookies

Anna inreders hus till salu

/

Min vän Anna med bloggen Anna Inreder har ute sitt och makens hus till försäljning! Ett gammalt soldattorp från 1800-talet i södra Skåne med perfekt läge utöver vackra böljande sädesfält med både närhet till skola, kommunikation och Malmö. Miljön är vackert lantligt och färgsättningen går i neutrala toner där material som rotting, zink och skinn återkommer. Genomtänkt, vilsamt och harmoniskt. Roligt att kunna bjuda er på lite annan stil här på bloggen. Här kommer ett bildregn!

Anna arbetar som inredare och här har hon sitt hemmakontor när hon inte är på Slättarpsgård och jobbar. Skrivbord placerat i mitten av rummet med kraftposition och med utsikt över dörrar och det vackra vardagsrummet.

Det är så roligt med mäklarbilder där man verkligen ser att någon bor där! Inte samma möbler, blomstervas eller dekorationsprylar som snurrat runt. Man ser också en tydlighet i stil, där alla rum bildar en tydlig helhet. Inget som sticker ut och som avviker. Samtidigt pratar också husets yttre med husets inre, vilket jag tycker är mycket viktigt och inte minst fint!

Är avundsjuk på alla som har en tvättstuga (vi har nämligen tvättmaskin i kök och tumlare i hallen, men snart så..) och den här ordningsamma och luftiga hade jag gärna stått och vikt tvätt i.

Anna älskar sin trädgård och det märker man på alla stilleben, krukor och sittplatser som finns lite var stans.

Bilder: Bjurfors

Är ni nyfikna på fler bilder från denna pärla, eller läsa mer om huset? Kika in här för att se mer.

Önskar er en fin söndag! Idag laddar vi för barnkalas, date med vänner och jag ska få mig en välbehövlig massage på Trivas på Råå.

Kram, Jannice

4

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00