ANNONS
PersonuppgifterCookies

Idag – Celines dop!

/

Idag är det Celines dop och som ni förstår har jag inte direkt någon tid att sitta och blogga! Men en snabbis kikar jag in till er och här har ni min moodboard kring dopet! Färgerna går i vitt och olika nyanser av rosa, med en touch av guld! Och nedan ser ni hennes ursöta kläder som ska på efter kyrkan och dopklänningen.

Hittade både klänning och kofta på Lindex. Baktill har klänningen en vacker rosett och visst är det bara så prinsesslikt att det är underbart *skratt*.

Mer bilder från dagens festligheter och mina (det vankas fest ikväll för 40-åringen, pjuhh) kommer så småningom här på bloggen. Nu önskar jag er en fin lördag. Här skiner solen och jag känner att det kommer bli en strålande dag!

Stor kram till er alla!

Jannice

7

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00