ANNONS
PersonuppgifterCookies

Dagens outfit

/

Då var det torsdag igen och det innebär en dagens outfit! Jag har turen att ha en go väninna som både är stylist och har en underbar klädbutik precis runt hörnet där jag bor (maken har aldrig haft så lätt att handla presenter till högtidsdagarna, haha) så att bjuda på outfitbilder och bygga upp en genomtänkt garderob har inte varit särskilt svårt.

Den här gången handlar mitt färg-och stilinlägg om basfärger som grått och svart där en accentfärg är adderad för att göra det mer intressant. Jackan måste vara kortare när byxorna är kortare… annars hade proportionerna blivit fel , om längderna hade varit mitt emellan hade det blivit ”tyngande” och jag hade upplevts kortare.

Tips, vid byxor som culottes, jobba med högre midja om du har kortare ben, så känns du längre. Har du kortare ben kan du också med fördel bära kortare längd på byxorna, så som shortsliknande varianter som slutar strax ovanför knäet. Samma färg på byxor och strumpbyxor gör också att benen upplevs längre.

Tänk på att ALLTID välja svarta MATTA strumpbyxor om du vill se mer sofistikerad ut. Matta strumpbyxor ger också ett smalare intryck om det är det du är ute efter. Vill du ha motsatt effekt,  gör glansig strumpbyxor att dina ben ser bredare ut.

Önskar er en fin torsdag!

Kram Jannice

Dagens outfit: Byxa Selected Femme, 1899 kr. Jacka FWSS, 1999 kr. Sneakers By Malene Birger, 1990 kr. Sjal By Malene Birger, 899 kr. Tröja Rika, 1699 kr. Allt finns att hitta hos @studiostilista . Skärpet är ett gammalt från Zara och strumpbyxorna från H&M och väskan fyndad på Malene Birgers rea. 

14

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00