ANNONS
PersonuppgifterCookies

Inspiration arbetsrum

/

Med tanke på gårdagens inlägg om färgsättning så hittade jag den här bilden på Pinterest. Inspiration arbetsrum i både färgsättning och möbler. Se så vackert den feminina pudriga tonen möter den svarta dramatiska. Hur stolarna i mörkt trä mjukar upp känslan och den vita fåtöljen som lättar upp!

Dagens tips! Fundera ut vilken känsla du vill åstadkomma i ditt hem och tänk på vad varje färg förmedlar. Den rosa tonen ger en omhuldande effekt. Vitt, lättar upp och ger energi till rummet och den svarta kulören ger tyngd. Det bruna träet och golvet jordar och lugnar.

Metallen koppar gifter sig fint med färgsättningen och värmer inredningen.

Önskar er en fin lill-lördag! Idag ska jag jobba med Jenny @frustilista @studiostilista Lite av resultatet får ni se redan här imorgon!

Stor kram, Jannice

5

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00