ANNONS

Önskelista December

/

Snart är december här och på min önskelista står en fin klänning för mig och magen att förgylla denna julmånads alla festligheter. Denna och en uppsjö med annat fint hittade jag hos GlamMom. Till det bär jag gärna mitt redan inköpta perfekt röda läppstift, Brave Red från Mac. Ni var många som undrade vad det hette som jag hade på mig på Jysk eventet, och det var alltså detta! Inget blir så festligt som ett rött läppstift!

På min önskelista länge nu, har denna urfina skålen från Munka Sweden legat. Finns hos

Longcoast Living

i två storlekar. Inte billig, men makalöst vacker. I december månad myser jag gärna runt i Isabella Löwengrips sköna

Flattered

 tofflor i dofterna av

K. Lundqvist

underbara ljus. Min favoritdoft är White Pearls och Luxury Diamond, men alla är helt magiska! Fin förpackning och eleganta dofter, finns att köpa

här

. För en god saks skull uppmanar jag alla att investera i en

Snällkalender

denna december. Genom att köpa denna kalender, får du inte bara 24 tips på hur du kan bli snällare i din vardag, du är också med i kampen om att bekämpa Ebola. Sist men inte minst!

Nu när man ska gå runt i rött läppstift i sina flattered, äta praliner i Munka Swedens vackra skål under mammaledigheten (haha…) så hade det ju inte varit fel med en Nespressomaskin. Länge har jag funderat på denna, kanske man skulle göra slag i saken! Förresten visste du att idag öppnar de ytterligare en butik och det i Göteborg!!

Kram Jannice

37

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@addsimplicity
© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00