ANNONS
PersonuppgifterCookies

STORT TACK

/

Tack för alla vänliga ord om min egen kulör Simplicity för Kalklitir! Makalöst roligt att så många gillar den!! Annika har stått och packat sedan igår eftermiddag. Trycket på försäljningen har gjort att leverantören är slut på produkter men det väntas in nytt efter helgen igen. Så förbeställ gärna så vet du att du får tag på varan och att den kommer till dig senast i slutet av nästa vecka. 

Än en gång, stort tack för gulliga kommentarer, länkar och hejarop! Jag måste ha de absolut finaste läsarna. Många pratar om näthat och elakheter i bloggvärlden, men jag måste säga att jag sällan utsätts för detta. Tacksam. Bosse hälsar också att han mer än gärna ställer upp på bilder och att han är nöjd med mattes nya kulör, då den matchar fint med hans färger.

Stor kram Jannice

Bilder: Simplicity

20

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@addsimplicity
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00