ANNONS
PersonuppgifterCookies

Mot Gbg & Nordsjöevent

/

Idag blev det tidig morgon. Jag och Daniella sitter i bilen på väg upp mot Göteborg och ett event med Nordsjö! Årets färg 2015 ska presenteras. Fin inbjudan damp ner för någon månad sedan och nu är vi alltså på väg. Tant Johanna har gjort värsta cityguiden åt oss så vi tänkte vi skulle hinna med några trevliga butiker innan vi ska checka in på Scandic Rubinen och sedan träffa resterande inbjudna och avfärd mot hemlig plats! Ska bli superkul! Självklart är kameran med. Följ mig på Instagram @addsimplicity om du vill ha snabba uppdateringar och om du är nyfiken på 2015 års kulör.

Önskar er en fin torsdag (som ni ser i ovanstående cityguide) det ska vi ha *smile*. Och så ska den här godbiten inhandlas på Artilleriet, så min Paristavla får en kompis i matsalen och inte ser så ensam ut!

Kram Jannice

41

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00