ANNONS
PersonuppgifterCookies

Ljuvlig måndagsinspo

/

Jag älskar när man kommer in på sidor och få se lite inredningar man annars inte är van vid att se. För faktum är att det snurrar runt liknande hem hela tiden ute i bloggsfären och magasin. För mig som jobbar med inredning blir jag själaglad när jag ser utländska hem med lite överdådiga annan dekoration och tankebanor. Det här hemmet halkade jag in på av en slump. Såg hallen och fick en sådan där kattungekänsla i magen. Oh my så snygg hall!! Tjejen som har bloggen som egentligen rör make up heter Tiffanny och hennes hus ser ju inte ut att gå av för hackor. Först till hallen! Så pampigt och såååå välkomnande. Hur snyggt är det inte med gardiner på varje sida av dörren? Läckert!

Ett litet årstidsbord vid ingången. Dock ett big big no för den konstgjorda runda bollen som absolut inte tillför något till bilden. Bättre att vasen varit tom.

Eh hur svårt kan det vara att få till det snyggt med dessa förutsättningar tänker ni. Jo, visst finns det möjligheter, men det är inte alltid så lätt när man ska jobba med stora rum och dessa takhöjder. Jag tycker hon löst det fint med att behålla det mörka golvet, en rejäl matta på golvet och gardinerna vid sidan som bromsar upp. Även lampan i taket gifter sig fint storleksmässigt med rummet.

Och vad döljer sig bakom de svarta spröjsade dörrarna….?? Vardagsrummet! Hittade även lite härliga bilder på detta rum. 

Här ser vi det åter igen, hur man enkelt kan lösa ”golv-till-tak” fönster. Placera ett vackert bord framför fönstret, och vips har du fått en fönsterbräda att dekorera på.

Inbyggda bokhyllor ser vi inte så mycket av i Sverige, men det är väldigt fint. Här har man gjort en helhetslösning för tv, kamin och förvaring. Snyggt!

Slutligen, gardiner! Love it! Hemma är tyget köpt men jag har lite smått ångest för att mäta rätt och få till det sista, men när de väl är på plats blir det pricken över i. Här har man låtit tyget vila på golvet. Läckert om man använder exklusivt tyg som siden. 

Med dessa bilder hoppas jag att jag förgyllde er start på denna måndag morgon. Önskar er en fortsatt fin start på denna nya vecka!

Kram Jannice

21

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00