ANNONS
PersonuppgifterCookies

Ebba von Sydows lgh

/

Ebba Kleberg von Sydows lägenhet är till salu! Det är alltid roligt att se hur människor som är kända för någonting annat bor. Jag gillar Ebba starkt både när det gäller hennes profession, hennes värderingar, integritet och sunda inställning till mammarollen . En skön kvinna och det tycker jag speglar sig i hennes hem. Personligt, med en fin blandning mellan väl valda designklassiker, ärvda ting och söta små stilleben. Inget slit och släng utan ett lugn över valen som värnar om hållbarhet och skapar välbefinnande.

Vackra pardörrar, rum i fil, stjärnparkett och stuckatur. Vilken dröm! Kan se mig själv tassa runt här i raggsockor, storstjorta och en kopp te i handen. Haha…. 

Ordning och reda på kläder och smycken i anslutning till både sovrum och badrum. En dröm!

Klassiska stolar från Hans Wegner sätter tonen och gifter sig fint med materialvalen i lägenheten.

Lägenheten håller en fin ton av milda pasteller som matchar snyggt till träslaget i ek. Fler bilder och mer information finns att hitta på Skeppsholmens mäklarfirma

Önskar er en fin dag! 

Kram Jannice

42

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00