ANNONS

Skandinavisk stil

/

Igår visade jag en stil med mörka träslag, som flirtar med den klädda hotellstilen. Idag visar jag några bilder med ljusa träslag, lätta färger och en känsla vi ofta förknippar med den Skandinaviska stilen. Färgerna är ofta bleka, materialen från naturen, så som  betong, sten, trä och glas. Formerna är enkla och mönstren ofta grafiska.

Här ser vi den Skandinaviska stilen som fått lite ”edge” med hjälp av svarta accenter. Något som blivit mer än populärt i bloggvärlden de senaste åren. Nu ska jag avslöja en hemlighet, men det är väldigt lätt att få till fina bilder av svarta och vita inredningar vilket gör det enkelt att föra vidare en känsla av harmoni. Dock måste man in med jordmaterial, mycket belysning och trä för att dessa hem ska vara lika trevliga att leva i svartvita hem som att se dem på bild. Det tycker jag man lyckats med i ovanstående inredning.

Designklassiker, är ett måste för att denna stilen ska bli komplett. Mitt tips är att lägga krutet på en designstol eller varför inte en lampa. Dessa två inredningsdetaljer/möbler tycker jag nämligen gör den stora skillnaden i en inredningen. Och när det gäller lampor får man aldrig mer än vad man betalar för. Punkt.

 Har du tänkt på att gillar du enkelhet och ljust & fräscht i ditt hem, klär du dig ofta så också.

Bilder från Pinterest

Vilket tilltalar dig mest? Mörka träslag eller som här ljusa?

Ha en fin dag! Hoppas solen skiner på dig lika vackert som den gör här.

Kram Jannice

23

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00