ANNONS

Enkla badrumstips!

/

Blanda gärna in varma metaller så som mässing i ditt badrum. Istället för korg är detta ett perfekt sätt att bryta av ett annars svart och vitt badrum. Här hade jag valt ett svart toalettlock för att ge kontrast och hämta hem det svarta. Enkelt sätt att förnya ditt badrum!

Dekorera med en vas med blommor och några tavlor och vips blir genast toaletten eller badrummet en mysigare plats. Vi glömmer ofta väggarna i dessa rum! Med fina hyllor till förvaring, eller med uppsatta tavlor och speglar blir känslan en helt annan.

Kaffebönor i en plastlåda eller glasskål för att hålla penslarna på plats! Både smart, snyggt (jordar det annars kalla och kala badrummet) och så luktar det ju gott också.

Samla dina små stilleben på en bricka. Enkelt att flytta och ett bra sätt att förvara dina småpryttlar utan att vara rädd för att det ska ramla ner i handfatet eller på golvet.

En vacker tvålpump, här av Lena Bjerre kan sätta stilen på hela badrummet. Tänk efter vilken stil du vill uppnå. Modernt, grafiskt, klassiskt, romantiskt eller lantligt? Den här ovan ger med sitt uttryck en elegantare känsla och flirtar lite med mönstret från Chanelväskan 2.5.

Byt ut ditt gamla golv till en linoliummatta med Marockanskt mönster, och badrummet blir som nytt!

En äkta matta eller i alla fall en äkta-matta-känsla, gör rummet pampigt och mjukt att gå på. Inga problem om det blir blött. Det finns att köpa liknande mattor på metervara eller som dörrmatta, vilket tål att bli blött om du skulle tycka det är lyxigt att lägga en finmatta i badrummet.

Enklaste knepet av dem alla! Lyxiga handdukar! Just nu tycker jag Åhléns har prisvärda av märket Vide. Sköna mjuka i lyxig tjock kvalitet och i en vacker färgskala. De ovan är från Garnet Hills.

Haha… underbar! Nu tillhör jag den lyckligt lottade skaran där detta faktiskt inte är ett problem hemma, MEN den är ju stört skön! Vet inte vart den finns att köpa men man kan ju enkelt köpa klisterbokstäver på Panduro och göra det själv.

Det var mina enkla och relativit billiga tips på hur du med enkla medel kan förnya ditt badrum eller toalett. Ett före och efter på vår eget badrum kommer framöver.

Fin lill-lördag till er alla!

Kram Jannice

8

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00