ANNONS
PersonuppgifterCookies

Hösten hos H&M Home

/

Ja jag vet att det kanske inte är läge att prata höst ännu, men faktum är att mycket av pressmaterialet dimper ner nu i mejlen och självklart ska ni få ta del av nyheterna. Pressbilderna från H&M Homes höstkatalog ser lovande ut. Dämpade kulörer i vackra toner. Stilen är mer klädd och basfärgen i stylingen är inte så oväntat – grått. Känns härligt att se dessa ombonade bilder efter alla industristylingar och svartvita grafiska bilder vi sett tidigare.

Mycket fina färgkombinationer och mässingen finns fortfarande med. Metallen är perfekt sätt att värma din inredning i höstmörkret.

Här sätter jag mig gärna och äter en långfrukost med nära och kära en kulen höstmorgon i oktober.

Pressbilder: H&M Home

En variant på Iittalas Vitriini, ett budgettips för dig som vill ha flera eller perfekt som ask när du ger bort ett smycke.

Önskar er en fin start på veckan! Här det mulet idag så vi passar på att göra en utflykt till tågmuseet i Ängelholm.

Kram på er,Jannice 

4

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00