ANNONS
PersonuppgifterCookies

Min styling för Jysk!

/

Här kommer pressbilderna från min och Pellas styling för Jysk.  Jag älskar sådana här uppdrag. – Att få göra inredningar till något personligt och oväntat. Här visar både Pella och jag att det inte behövs dyra prylar för att skapa en stilfull och harmonisk inredning. 

Jag valde att styla en hall och här ser ni mitt resultat. Alla möbler i min styling är från Jysk, så även puffen, spegeln, korgarna till vänster, mattan, ramarna och den coola klockan.

Min grundtanke har varit en trivsam och välkomnande hall som med enkla medel kan förändras efter årstiderna. Jag ville visa att med en väl sammansatt komposition på möbler, förvaring och personliga ting, kan alla skapa den hall de drömt om. 

Jag ville också uppnå en elegant, feminin känsla där jag inspirerats av modemagasin och självklart använt mig av min kunskaper inom Feng Shui och dess verktyg. 

Alla element är noga utvalda och representerade, då jag anser att hallen är ett av de viktigaste rummen; ”Det är det sista vi ser när vi lämnar hemmet på morgonen och det första som vi ser när vi kommer hem”.

Min absoluta favoritbild!! Så makalöst vacker och PRECIS det jag ville förmedla. Tack duktiga fotograf Sara Danielsson!

Väggfärgen är min egen framtagna färg i dov petroleum. För er som vill ha färgnumret kommer den här: nr S2005-B50G.

Pella stylade sovrum och här har ni hennes resultat! Det är nästan så man kan tro att vi talats vid. Ser ut som det är samma kvinna som bor i de här rummen. Hennes väggfärg heter Puder, och finns hos Alcro.

Pella har valt ut en inredning till sitt sovrum med möbler och detaljer som är vackra i sin enkelhet. Färgskalan går i vitt, grått och naturtoner kombinerat med en vårfräsch pudertonad fondvägg. Tanken är att skapa ett sovrum som känns ljust och luftigt samtidigt som det ger en ombonad känsla. Basen är vit som i de krispiga sängkläderna, förvaringsmöblerna och de skira gardinerna. Denna kompletteras med naturliga material och textilier med strukturer som ger inredningen en exklusiv touch. Mattan i sisal, sänggavelns vackra textilstruktur och sittpuffens fiskbensmönster är detaljer som förhöjer känslan.

Fotograf: Sara Danielsson, Impala Studio

Där har ni alltså vårt jobb för Jysk! På måndag bär det iväg till Malmö och Emporia där jag ska styla upp min hall i butik! Jag är supernöjd och tycker vi fick förmedlat det vi och Jysk önskade!

Ha en fin dag! Njut av solen och våren, det ska jag göra!

Kram Jannice

Inköpsställen: Möblerna mattor och korgar från Jysk. Korall, My Habitation. Nagel ljusstake, Dukatbord. Små burkar på hyllan, förvaring för smycken på bänk i svart marmor, samt vacker svart glaslåda, allt från Blackballoon.

23

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00