ANNONS
PersonuppgifterCookies

Spegel och Nagel

/

Är så glad för min underbara ljusstake ”Nagel”. En reproduktion av Caesar Stoffi & Fritz Nagel modulljusstake från 1965 finns nu hos Dukatbord och jag fullkomligt kastade mig över dem när leveransen kom. Perfekt på byrån, perfekt att förändra och behöver inte alla ljus i för att vara vacker. Lagom modernt uttryck och samtidigt ger den metall åt den svarta byrån och lättar upp platsen.

Och så är den äntligen här! I höstas såg jag den på mässan och gjorde bums en beställning hos Blackballoon. Spegeln!! Den finaste jag sett från danska Day home. Den har hittat sin plats här hemma och sitter som en fokuspunkt i rummet så vi kan se den hela tiden.

Så länge står min rekvisitaväxt från veckans jobb åt Jysk på byrån. Jag har lovat hålla den vid liv till nästa vecka då jag ska bygga upp min styling i butiken på Emporia. Krukan är ju bara så vacker att jag dör lite grann! Säger bara Floristkompaniet i Stockholm. Hade jag bott där hade jag väl varit utfattig.

Bilder: Simplicity

Här kan man se betydelsen av att välja rätt växt med rätt ton. Denna lite gråtonade grönska passar fint till våra dova smutsiga pasteller här hemma.

Önskar er en fin söndag! Förresten ser ni lilla killen ner till höger i bild som tog sig en eftermiddagslur igår när jag tog bilderna.

Kram Jannice

13

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00