ANNONS
PersonuppgifterCookies

Bloggträff hos Daniella

/

Idag har vi bloggträff hemma hos den här tjejen! Daniella Witte. En urduktig fotograf/stylist och butiksinnehavare. Hennes inredningsstil kännetecknas av naturmaterial. Ruff, men med en sofistikerad och polerad touch! Färgsättningen är oftast neutraler som får kontrast genom grön växtlighet.

En titt in i hennes butik gör ju inte att man går hem tomhänt direkt. Nä nu ska jag njuta av dessa underbara kvinnor. Det ska spånas på inspirationsresor, jobb, fikas och pladdras bloggar. Här är bilder som Daniella tagit på oss när vi inte vetat om det. Blir alltid bäst då. Från vänster till höger. Anna, Jannice, Sofie och Susann.

Bilder: Daniella Witte

Önskar er en fin torsdag! Ni som är nyfikna på Daniellas butik, Inreda Utreda hittar den här.

Kram Jannice

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00