ANNONS

Vår entré i julskrud

/

Vår entré har fått julskrud! En rejält tilltagen krans på dörren, ska upp lite men hann inte hämta spik innan fotot togs, hehe…. Enar i mina favoritkrukor med äpple från trädgården.

Så makalöst enkelt och så effektfullt! De fina krukorna hittade jag tidigare i våras hos Butik Linnea här i Helsingborg.

Älskar Kungsgran. De kallt grågröna riset mot vinröda toner. Det är min melodi det!!

Renskinnet som fäller alldeles för mycket för att ha inne, har fått en given plats på en bänk framför köksfönsterna. I lyktan har jag satt ett LED ljus på timer som lyser fint när man kommer hem på eftermiddagen och hela kvällen. Till höger ser ni vår fina lilla gran med en mängd små lampor.

Bilder: Simplicity

På lilla grusgången in till vårt hus har även grinden fått en dörrkrans och krukan lite juldekoration. Trevligt både för oss och grannarna!

Önskar er en fin start på denna decembervecka!

Kram Jannice

8

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00