ANNONS
PersonuppgifterCookies

Jul i natur

/

Vi fortsätter min serie i olika stilar när det gäller juldekoration. Idag har vi kommit fram till en jul i natur. Färgerna går i svart, brunt, beige och grått. Materialen är trä, zink, betong och glas. 

Kvistar från naturen är ett måste i denna stil! Låt din befintliga inredning vara en grund och addera, som här vackra kvistar från lärkträd.

Om du tycker om denna stil är mitt tips att kika in på Granit som numera även har en nätbutik. De har mycket härlig dekoration som är klockren när du vill skapa en julig känsla utan att för den skull frossa i tomtar och röda färger.

En träbricka och din samling av vackra glaskulor skapar stämning på ett kick!

Bilder: Femina.dk

Den här vackra apoteksflaskan ger en värmande känsla till en annars färglös inredning!

Så här har ni alltså en jul som går i naturens färgskala. En stil som är lätt att börja med redan nu, då du inte tröttnar så fort och då den inte känns så självklart julig och ”tomtig”.

Idag tar lilleman och jag en ledig dag, efter sjukvecka och fullt hus igår och ett lyckat glöggmys behöver själ och kropp ro. Vi tar helt enkelt måndag imorgon istället. En av fördelarna att vara egenföretagare.

Önskar er en fin start på denna vecka!

Kram Jannice

38

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00