ANNONS
PersonuppgifterCookies

Min walk-in-closet

/

Först och främst TUSEN TACK för alla kommentarer, sms, meddelande och mejl som rasat in efter mitt TV framträdande! Om ni visste vad det värmer. Jag är överväldigad och tackar det ödmjukaste för alla fina ord!! På begäran så börjar denna morgon med några bilder från min walk-in-closet. Ni är många som mejlat mig och lämnat kommentarer om bilder. Så här kommer ett inlägg med en bildkavalkad.

I början av varje säsong passar jag på att rensa min garderob och inventera inför eventuell shopping. Då vet jag lättare vad jag behöver och inte behöver och minimerar risken till felköp. Jag är väldigt tacksam för mitt lilla näste och för att jag har denna plats för mina kläder, skor, smycken och väskor. Det känns lyxigt och jag får en bra överblick på vad jag har för kläder.

Favoritskorna har hedersplats och är som ett vackert smycke på bänken. Inköpte till Guldknappengalan förra hösten och har inte direkt används massor sedan dess, men fungerar lika bra i ett stilleben.

Söta Vitriiniaskar, glasvaser och smycken får pryda bänken. Att investera i ett smyckeskrin är det bästa jag gjort! Perfekt förvaring, fint och mycket bra för att smyckena ska hålla sig i god form.

Några favoritböcker är som kan hjälpa till de morgnar inspirationen tryter. Ett annat tips är att hänga några färdiga favorit outfits på galgar som du alltid kan ta till om du inte vet vad du ska ha på dig.

Den här galgen hittade jag på Åhléns. Perfekt för sjalar och skärp!

Ett tips för att få till det i sin garderob är att köpa enhetliga galgar. Använd aldrig plastgalgar för det mår inte kläderna bra av. Naturmaterial ska det vara. Dessa galgar finns på det stora varuhuset. Välj mellan vita, trä eller svarta.  Det viktigaste och magiska är när alla fått samma färg. Blir lyxigt och hjälper till att ge ett harmoniskt och organiserat intryck.

Färgerna går i rosa brunt och vitt och moodboarden som jag gjorde innan jag skapade min walk-in-closet ser du här nedan. Åter igen, är inte en moodboard till för att du ska köpa exakt de sakerna, utan skapa den stämningen du vill åt i din inredning.

Antar att ni är lite nyfikna på hur det såg ut innan jag gjorde min make-over av den lilla klädkammaren med snedtak, och så här såg det ut!

Ja inte var det världens roligaste utrymme. Men med en gosig matta på golvet. En feminin rosa färg på väggarna. En plastbyggd hylla för maximalt utnyttjande av utrymmet och en vit fräsch förvaringsmöbel blev rummet min egna lilla oas. Här trivs jag kan ni tro!

Bilder: Simplicity

Ja här sitter jag lite avspänt, och läser i Ebbas Kleberg von Sydows bok om kunglig elegans…. Hihi…en gammal bild till ett reportage som gjordes här hemma för nåett bra tag sedan.

Hoppas ni blev inspirerade i att ta tag i era egna garderober. Små som stora! Skapa smart förvaring bygger på att använda väggar, snedtak, dörrar och bänkytor.

Önskar er en fin fredag och trevlig helg! Här packas det för fullt, för snart bär det iväg på semester!!! Ska bli ljuuuvligt!

Kramar Jannice

54

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00