ANNONS
PersonuppgifterCookies

High five!

/

Idag drar jag och de här sköna bönorna på inspirationsresa runt Österlen! För ett år sedan var vi på Mallorca (där denna bild togs) och hade några makalöst härliga dagar. Idag kommer vi njuta av vackra Skåne, fina butiker, utställningar m.m. Ikväll ska vi till Annas sommarhus i Brantevik, drick vin, äta höstgryta, prata jobb, bloggar, inredning och annat inspirerande! Alla är vi utbildade inredarare. Alla har vi vårt egna företag. Alla bloggar vi. Alla har vi helt olika stilar. Nyfiken på vilka dessa damer är? Här har ni en mer ingående presentation! Vi börjar längst upp från vänster till höger.

Susann Larsson, Purple Area

Susann! Sköna bönan i gänget som älskar minimalism. Rak och ärlig! Hon bor med sin man och 2 pojkar i ett nybyggt hus som vi kunnat se i tidningen Residence. Hon är chefredaktör för Metro Bostad. Ratar allt i en goodiebag och vet hur hon vill ha det i sin inredning. Rolig utan att veta om det och snäll som få.

Anna Hansson, Anna Inreder (instagram @annainreder)

Anna! Mamman i gänget som alltid är omtänksam, har plåster, mellanmål och annat behövligt i sin väska. Hon bor i ett gammalt soldattorp med make och tonåringar (kille och tjej) samt hunden Chippen. Stilen är lantlig, där gammalt möter nytt. Färgerna går i svart, vitt, beige och material som zink blandas med putsade väggar. Anna älskar laga mat och pyssla i sin trädgård och kan konsten att njuta. Jobbar med inredningskonsultationer och föreläser i ämnet.

Sofie Börjesson, Room by Sofie (instagram @roombysofie)

Sofie! Färgsprakande Sofie! Glad, alltid på g och med energi för oss alla. Hon bor med sina 2 flickor och make i en 20-talsvilla där det just nu renoveras för fullt. Hon jobbar till största del med homestaging men även inredningskonsultationer och sina egna inredningskurser. Hennes stil är modern med härliga färginslag, och med några år i Danmark har hon koll på designklasser, såväl som på det danska språket.

Daniella Witte, Daniella Witte (instagram @daniellawitte)

Daniella! Naturbönan i gänget med konstnärlig ådra, eftertänksam och stilsäker som få. Jobbar i neutral färgskala med mycket växtlighet. Kan det månne vara vår nya Lotta Agaton vi har här? Mjuk och med sitt lugna sätt, har hon god inverkan på oss andra. Hon har sin egna webbutik Inreda Utreda, som även finns på gården där hon bor med sina två pojkar och man. Butiken och hennes showroom är öppet sista helgen varje månad. Arbetar som stylist och fotograf och vi kommer se hennes jobb i en hel del tidningar i höst.

Jannice Wistrand, Simplicity (instgram @addsimplicity)

Och så jag då, som ni nog känner till vid det här laget. Frågade faktiskt tjejerna vem jag är i gänget och jag är tydligen inspiratören, och den ”makalöst roliga” (inte dålig komplimang, man kanske skulle börja med stand up, haha?) som ser till att det skrattas. Jag är efter dem när det gäller att ta för sig, ta betalt, hålla sin grafiska profil och vara affärsmässig!! Bor med min man, son och katt i ett 1700-tals hus och stilen är en blandning av bohemlyx som möter klassisk, elegant hotellstil (?!) Det är iaf det jag gillar.

Japp där har ni oss! Det är vi 5 som träffas månatligen för att inspirera och inspireras. Utbyta kunskaper, skratta och ibland gråta en skvätt och göra jobb tillsammans. Tjejer som är ovärderligt viktiga när man är egenföretagare. Love you girls!

Önskar er en härlig torsdag! Om ni vill följa vår runda finns vi på våra instagramkonton dessa två dagar!

Ha en fin torsdag!

Kram Jannice

5

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@addsimplicity
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00