ANNONS
PersonuppgifterCookies

Kök, matsal & en utmaning

/

Först och främst stort tack för all positiv respons på fredagens inlägg! Blir extra glad när ni tycker om, och skriver kommentarer på ett djupare inlägg som detta. Vem vet, jag kanske ska bjussa på en sådan här bild då och då för att påminna om verkligheten. Glad blir jag också av att ha inspirerat andra bloggare som ex Alex och Carin till att lägga ut ett inlägg ”bakom kulisserna” (tack, det var underbart att se)! Någon mer bloggare som vågar ta utmaningen!? Kom igen nu, hur har ni det där hemma egentligen *blink*?!

Håller just på att fixa med vår matplats här hemma. Är inne på ett nytt bord och nya stolar då det vi har inte riktigt passar in i den nya matplatsdelen. Den här bilden från senaste numret av Sköna hem tycker jag var makalöst vacker. Älskar sekelskiftskänslan i bilderna! Stilen tilltalar mig liksom harmonin och balansen mellan såväl möbler som materialval. Förresten blev det Sveriges vackraste kök i en omröstning! Dock har jag tänkt mig något modernare känsla i vår matsal, men basen är mycket tilltalande!

Bild: Pernilla Hed

Fin jämvikt mellan det svarta och det vita. Färgen på blommorna som sätter tonen. Linneduken som ger struktur och en känsla i dukningen, kryddorna som ger växtlighet till det vita köket.

Önskar er en fin start på veckan!

Kram Jannice

Vill du se mer från detta kök kan du kika in här.

7

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00