ANNONS
PersonuppgifterCookies

Fint besök av Lady

/

I fredags fick vi finbesök här i trädgården! Plötsligt när vi stod med ändorna i vädret och påtade i landet dök den här söta donnan upp med ett fin fint paket i handen! Det var ett pressmaterial från Jotun som levererades utomordentligt classy! Jotuns höstkollektion för Ladyserien hade fått sätta färg på macarons!! Det var Stefan Johnson-Petersén, chefskonditor på NK Konditori tillika guldmedaljör i matolympiaden, som tolkat och översatt några av säsongens kulörer i till en unik smak! Hur lyxigt var inte det att få en fredag, samt hur cool idé är det inte? 

Inte nog med att materialet levererades på ett idérikt sätt (som gammal marknadsförare blir man ju så glad när någon tänker till) så är kulörerna underbart vackra och som varsamt värmer i höstmörkret! Jag blev väldigt inspirerad av färgvalen och miljöbilderna. Hoppas du blir det också! Nu ska det provmålas med färgburkarna som hängde med paketet. Guldeffekt och nordiskt hav!

För i nyheterna finns nämligen Lady Design, en effektfärg som ger dig möjlighet att själv skapa vackra skimmereffekter i guld och koppar. Måååste testas här på en gammal spegel jag har.Eller varför inte på Charlies docksäng?

Bilder: Simplicity

Färgerna finns i butik inom kort och jag lovar att här har ni massor med färginspiration från djupaste vinrött, till smutsig pastell och metalliska kulörer. Alltså något för alla! Och som alltid med Lady kollektionerna – alltid harmoniska och framförallt hållbara á la Feng Shui!

Kram Jannice

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00