ANNONS
PersonuppgifterCookies

Tv-rum på 2 sätt

/

Idag tänkte jag bjuda er på två olika möblering i vår nya tv-del! Vi har alltså flyttat matsalen till tv-rummet och soffan till matplatsen, närmare den öppna spisen. Vilket alternativ gillar ni mest?

Bilder: Simplicity

Kul att det finns möjlighet att möblera på två sätt! Det ena är mer Feng Shui än det andra, och det andra kanske lite mer bildskönt.

TV-n är till vänster på bilden för er som undrar, och den öppna spisen längst ner till höger. Nu är jag nyfiken på vad gillar du och varför? Jag har min favorit och så har vi det nu där hemma! Nu ser jag fram emot ruggiga dager med spisen tänd!! Förresten, visst blev det riktigt snyggt med matsalslampan ovanför soffborden!? Rimmar fint med plåtbyrån. Något jag inte tänkt på tidigare.

Önskar er en fin tisdag!

Kram Jannice

Inköpsställen: Pläd i soffan, Beach House Alpaca line. Kuddar Paris, Ilva och Inreda Utreda. Soffa, R.o.o.m. Tavla, Hannah Lemholt. Lampa Bestlite, Lännamöbler. Byrå House Doctor, Holmbytorp. Matta Morum, samt fåtölj Flen, båda från Ikea. Soffbord och Dome från Day Home, Blackballoon. Kohud, bröllopspresent från vänner.

96

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00