ANNONS

Jobb, nytta & nöje

/

Ny vecka och vi börjar den med en bildserie från vår fantastiska vistelse på The Lodge Resort i helgen! I år hade jag valt att lägga mitt styrelsemöte där och vi passade på att förena nytta med nöje. Vi började med att njuta av deras desserttallrik och prosecco i solen med en magisk utsikt!

Därefter var det dags att checka in i vårt rum i sann New England stil. Blått, vitt, rött, rotting och liggande träpanel. Vackert! Utsikten från vårt rum var lika storslagen! Eller vad tycks?

Därefter var det dags att traska iväg till SPA:et!

Här sitter jag och njuter i solen med Jeanette som är en klippa i bolaget när det gäller investeringar, placeringar och redovisning!

Att bara får pyssla om sig själv. Bubbla i jacuzzin, göra inpackning och njuta av sköna produkter var balsam för själen.

Vi alla hade rummen jämte varandra så det var bara att tjoa, mellan fönsterna!

Dags för kvällsmingel!! Skön afton (sista sensommardagen sa någon). Byxor Copenhagen Luxe köpta hos Style and Living, Väst My Habitation, tröja Malene Birger. Väska Mulberry.

Middagen var baserad på säsongens produkter. Vi började med en kantarellsoppa to die for och hjorten till huvudrätt, trés bien!

Lördagen började med frukost och därefter styrelsemöte, där jag hann och förälska mig i en matta….

…komma fram till många bra beslut för Add Simplicity AB….

…..samt äta god lunch på terrassen, i solen, med människor som driver mig framåt!

Summa summarum: En mycket givande resa och nyttan förenades verkligen med nöje! Jag rekommenderar gärna The Lodge för er som vill ha en trevlig och framförallt mysig upplevelse nu i höst! Ja när som för den delen! Det är en storslagen natur och läget, magiskt! Lite som i Twin Peaks, fast i underbara Skåne! Hihi…

Bilder: Simplicity

Bye, bye från Add Simplicity AB och styrelsen! Nu tar vi sikte mot nya mål och ni hänger förstås med!

Kramar Jannice

14

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@addsimplicity
© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00