ANNONS
PersonuppgifterCookies

Barnrum – Charlies!

/

Välkomna in i vår son Charlies nya rum! Han har ju fått flytta från det här lilla rummet till ett större! Färgerna går nu i grönt, turkost, mint och blått med lite energiklickar av gult! Tips! Att välja lugna färger på mattorna gör att barnrummets annars färgglada möbler, tapeter och leksaker känns något lugnare.

Något vi sällan gör när det kommer till barnrum är att placera sängen rakt ut (som en vuxensäng)! Vi tror ofta att det är ”mysigt” att ligga inne och gosa under snedtak men faktum är att det blir bättre inredning, möblering, luftigare och känns mindre instängt för barnet. Inom Feng Shui pratar man även om att man begränsar barnets kreativa eller logiska sida, beroende vilken sida som ligger emot på väggen. Här har jag även varit noga med att lilleman inte sover under några elsladdar, sover i kraftpostion med uppsikt över fönster och dörr, inte ligger i energidraget mellan fönster och dörr, eller inte heller sover i några currylinjer. Och ja, vår lille kille har sovit varje natt sedan vi fick hem honom. Yes! (Nej, inte vid öroninflammationer, då hjälper inte sängens placering till!!!)

Lilleman har den finaste fönsterbrädan av oss alla. Underbar, djup marmorskiva i stort fönster mot havet. Lyllos!! (Fast jag tror han hade varit lika glad för en vit i trä, hihi)

Fågelbo från Anna, som blivit dinosaurierhus står i fönstret som fungerar som lekhylla i perfekt höjd.

En pall fungerar som nattduksbord och längst fram ligger favoritboken just nu. Gissa hur mycket jag tycker om dig? Du kan inte ana min underbara, finaste lilla kille säger mamma då!! Och så sträcker vi ut händerna så långt från varandra som vi kan och säger sååå häääär mycket. Min Gosebubb, sicken kärlek! Nu tänker kanske ni, vilken tur för mamsen att just den boken är favoriten, då det matchar kanon till tapeten och rummets färger. Kan bara instämma *gapskratt*.

Läslampan kom upp i helgen och är från Ilva, liksom kuddarna, bilmattan och det gröna överkastet. Den blockfärgade filten är från Ikea. Sängen har vi haft sedan han föddes. Det är en växasäng från Sebra och vi är hur nöjda som helst med den.

Den ursöta luftballongen fick följa med hem från Göteborg när jag besökte den butiken Artilleriet. Är den inte fin! Vi har hängt den i taket i förvaringsdelen och gett liv åt en hörna.

Sötaste mockasinen från Tassa! Perfekt till små nyfödda, men även äldre små varelse, med rejäl gummisula fungerar de som en strumpa. Absolut perfekta under den tiden när de små inte har skor, eller ska lära sig gå, eller springer på dagis och busar.

Bilder: Simplicity

Ja där har ni de första bilderna från Charlies rum. Lite lekfullare och inte så babyblått som tidigare. Nästa gång kommer jag visa förvaringsdelen. En liten sneakpeak ser ni här.

Bild: Simplicity

Ha nu en fin dag, själv ska jag till Anna-Malin på lunch och få njuta av hennes nya vackra trädgård, underbara hus och hennes trevliga personlighet! Kameran ligger i väskan och batteriet laddat!

Kramar Jannice

15

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00