ANNONS
PersonuppgifterCookies

Vår trädgård idag…

/

Välkommen in i vår trädgård! Pergolan som maken byggt vid entrén har nu pyntats med vinrankans vackra blad. På baksidan växer en klematis och på andra sidan en rosa ros, som sakta men säkert börjar komma upp mot stakethöjd.

Förrådshuset på vår gård har vi till förvaring av cyklar, parasoll och trädgårdsredskap. Tycker om det lilla huset med perfekt placering i hörnan på vår trädgård. Nästa år ska det putsas om och bli renoverat, lite för ”shabby” för min smak.

Bilder: Simplicity

Längst upp där fönstret står på vid gavel har nu lilleman flyttat in! Ooohh, så fint det blev kan ni tro! Underbart rum, med dessa fönster ut mot trädgård och havet i sydvästligt läge. Naturligtvis ska ni få se bilder på rummet så fort det sista bitarna faller på plats!

Ha nu en riktigt skön helg! Idag är det mammaledig dag och första jobbveckan gick hyfsat. Började med huvudvärk och lite sega dagar för att sedan ”shapa” upp mig mot slutet. Man får börja lugnt så man inte tar ut sig…. hihi!

Kram på er, Jannice

10

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@addsimplicity
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00